Velkommen til VUL fotball

VUL fotball er den største gruppen i Vollen Ungdomslag (VUL), med over 350 medlemmer. Vi er en breddeklubb med klubbhus og flotte fasiliteter på Arnestad idrettsanlegg i Vollen. Fra 1. oktober 2019 lager vi en ny klubb sammen med Heggedal IL, og neste kapittel i vår historie skives sammen med våre gode naboene i Heggedal.

VUL fotball drives med frivillig innsats fra foreldrene. Gruppa har ansatt en trenerkoordinator, og har lønnede trenere for de eldste lagene. Vi er stolt av klubben vår, og den innsatsen som legges ned for å skape et godt tilbud for våre spillere og som bidrag til et aktivt lokalsamfunn i Vollen.

Velkommen til TINE-fotballskoler i uke 26 og uke 32

Sommeren nærmer seg og det er tid for Tine fotballskole igjen. I 2019 samarbeider Vollen Ungdomslag og Heggedal Idrettslag om fotballskolene. For mer  informasjon og påmelding gå til:  Fotballskolene 2019.

Påmeldingen til VUL-cup 2019 har åpnet – den største fotballturneringen i Asker!

VUL Cup er høstens høydepunkt for oss i VUL fotball og vi gleder oss til å ta imot jenter og gutter til en flott fotballhelg. Påmeldingsavgift er 1200,- , men vi gir 25% rabatt på påmeldingsavgift frem til 1. juni!
For Minigutter/ jenter (6/7 år) er det GRATIS påmelding!

Vollen Ungdomslag

Kontakt

SportsAdmin logo
Glemt brukernavn/passord?