Vollen Rundt søndag 22.mai

Vollen Rundt blir for første gang arrangert nå i 2016. Det er et arrangement for hele familien søndag 22.mai kl.11-15. Deltagerne stiller med lag inntil 5 personer. Lagsavgift kr.100,-. Vollen Rundt er en rundtur – søndagstur – i Vollen. Konkurranse-elementet er at lagene løser oppgaver på 12 poster. Postene kan være quiz eller praktiske oppgaver.  Lagene starter når de vil, men må være i mål innen kl.14.30. Innen kl.15.00 kårer vi vinnerne av denne uhøytidelig aktiviteten og vi har også trekning av lotteriet vi har samme dag. Vi holder kiosken åpen, det vil være noe stand og vi fyrer opp grillen. VUL har invitert andre organisasjoner i Vollen til å bli med på arrangementet så foruten VULs poster vil dere treffe på andre aktører. Start/mål: Vollen Idrettspark/Arnestad

Påmelding kan skje her: http://www.budstikka.no/billettsalg/

… eller ved start frem til kl.13.00 arrangementsdagen

Trackback from your site.

Kontakt

  • Vollen Ungdomslag
    Håkavikveien 49
    1390 Vollen
  • Daglig leder: Roar Sundbø
  • 90 91 57 70
  • vul@vul.no
  • Styreleder: Jenny Simonsen
  • 95 84 50 55

Logg inn

SportsAdmin logo
Glemt brukernavn/passord?