Senior Herrer

VUL har i 2017 to seniorlag i seriespillet. Vollen-A i 4. divisjon og Vollen-B i 6. divisjon.

Senior-A skal være et lag med hovedvekt av lokale spiller som har sitt hjerte i VUL. Laget skal framstå som klubbens «flaggskip» og være et godt forbilde for yngre spillere i VUL-Fotball.

Vollen-B skal være: Et kamptilbud for de A-lags spillere som ikke er i startelveren på førstelagets kamperer; et tilbud for juniorspillere som ønsker å «kjenne på» seniorfotballen og kvalifisere seg til spill på senior-A samt et tilbud om organisert fotballspill for tidligere A-lags spillere som ikke kan bruke like mye tid på fotballen lenger .

For A-laget ble sesongene 2016 en viktig sesong da omleggingen av seriesystemet gjorde at kun de øverste 5-6 lagene beholdt plassen i 4’de divisjon. Vi kjempet lenge i toppen av en meget sterk og uhyre jevn avdeling. I siste seriekamp var oppgaven klar: Seier ville gi 3’dje plass, uavgjort 5’te plass og sikker plass i neste års 4’de divisjon; mens vi med tap kunne risikere å rykke ned. Vi gikk for det sikre og uavgjort og ble dermed nummer 5. Ellers var dette en sesong for A-laget med ny trener og flere av de unge juniorgutta var fast inventar på A-laget. Laget hadde fin utvikling og framstår som et spillende lag med god struktur.

Vollen-B hadde også en meget god sesong i 7’ende divisjon, og sikret opprykk i siste seriekamp. Det blir en meget tøff 6’divisjon neste år da også halve 5’te kom ned til 6’tte gjennom omleggingen av seriesystemet.

Nyheter og annet om Vollen sitt senior A-lag finner du her: http://www.vul.no/fotball/herrer/a-lag/

(Historikk for A-laget (til og med 2014) finner du på A-lages gamle hjememside: http://www.vul-alag.com)

Støtt opp om seniorgruppas lojale sponsor Trekanten Senter

Trekanten

Vollen Ungdomslag

Kontakt

SportsAdmin logo
Glemt brukernavn/passord?