Sponsorer

Energima_liten

Energima har siden 2003 tilbudt kostnadseffektive ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg. Virksomheten vektlegger viktigheten av et godt inneklima og problemfri drift. Fra 2006 ble satsningen på energieffektivisering styrket gjennom opprettelsen av Energima Analyse som tilbyr analyser og lønnsomme investeringsmuligheter. I 2009 ble denne satsningen styrket gjennom opprettelsen av Energima Varme og Energima Merking. Energima er i stadig vekst og har nå etablert seg i Ålesund, på Romerike og på Elverum. Energima-selskapene har pr i dag nærmere 70 medarbeidere med bred kompetanse og hadde i 2011 en omsetning på ca 230 millioner kroner.

Visjon
Energima skal levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg. Våre løsninger skal kjennetegnes av godt inneklima, driftssikkerhet og effektiv energibruk.

Vår kompetanse
Energima har god og bredt sammensatt kompetanse. Våre medarbeidere besitter både praktisk og teoretisk kunnskap. Vi har prosjektledere med over 25 års erfaring innen rehabilitering av ventilasjons-, kjøle- og varmeanlegg. Innen prosjektering og energieffektivisering har vi medarbeidere med utdannelse som ingeniør, sivilingeniør og doktor ingeniør. I service-avdelingen har vi dyktige medarbeidere med god erfaring og fagkunnskap innen ventilasjon, kjøling, varme og automatikk.

Våre godkjenninger
Energima har sentral godkjenning i henhold til Plan- og bygningsloven og er godkjent for prosjektering og utførelse i tiltaksklasse 3. Som ansvarlig søker er Energima godkjent for tiltaksklasse 2.

PALS_liten

NÆRINGSMIDDELPRODUSENT, GROSSIST OG LEVERANDØR TIL BAKERIER, KONDITORIER OG STORHUSHOLDNING

Pals er en solid bedrift med ca. 105 ansatte. På Billingstadsletta i Asker produserer vi unike produkter av kaffe og diverse råvarer til bakerier, konditorier og HORECA (hotell, restaurant og catering)

Våre utviklingsavdelinger gjør, i samarbeide med en rekke ledende europeisk produsenter, Pals til en spennende samarbeidspartner i såvel baristakunst som i konditoriets mange hemmeligheter.

Våre ca 1200 artikler distribueres gjennom vårt sentrallager i Asker og 7 regionale lagre i Sør Norge.

Kundeservice/varebestillinger:
Tlf. 66 77 06 00
E-mail: kundeservice@pals.no

 

Vollen Marinalogo_mtekst

Vollen Marina er en komplett marina i indre Oslofjord med alle fasiliteter. På området finnes båtplasser, båtleverandører,båtservice, bensinstasjon, kiosk og bryggerestaurant.

Vi har 200 båtplasser til utleie for privatpersoner og er en fin nærhavn for de som bor i Vollen og området rundt. Det er rullering i havnen slik at det er store muligheter for en båtplass hvis man har behov. Det er også 100 plasser i boblehavn slik at man kan bruke båten hele året. Vollen Marina ligger isfritt stort sett hele vinteren. Gjestehavn med tilgang på toaletter, dusj og vaskemaskin.

Vitos Bryggerestaurant er en perle hvor man nyter et godt Italiensk måltid eller god drikke. Restauranten er også åpen deler av vinterhalvåret og alltid åpen for gruppebestillinger på 15 personer. Catering med alle ønskelig retter er også mulig.

Vollen Marina fremstår i dag som et topp moderne marinaanlegg i indre Oslofjord. Marinaen ønsker å utvikle området til et maritimt senter med tilbud av alle tjenester innen den maritime arena. Vi har allerede på plass flere aktører innen båtagenturer, og både seil og motor, små og store båter er representert. Bensinstasjon med utvidet service og utvalg av både kioskvarer og maritime produkter.

Kontakt oss på vårt fellesnummer 40 1410 40 eller post@vollen-marina.no FACEBOOK. Følg oss og få oppdatert informasjon. http://www.facebook.com/VollenMarina

Vollen Ungdomslag

Kontakt

Innlogging

SportsAdmin logo
Glemt brukernavn/passord?