Informasjon om Villmark/Villmann

Lek og lær i naturen med Villmarksklubben

Hva er Villmarksklubben: Villmarksklubben VUL er et unikt friluftsskoletilbud til barn ved Arnestad skole, organisert som en etter skoletid aktivitet som alternativ til SFO en dag i uken. Det er Vollen Ungdomslag som organiserer aktiviteten.

 

Hva gjør vi på Villmarksklubben: Vi er ute på tur i nærområdet, til fots og på ski. Vi er ved sjøen og bader. Vi padler kano, fisker og lærer om ”ting og tang” i fjæra. Vi klatrer og klyver, vi spikker og sager. Vi lærer å tenne bål og lage mat ute. Vi lærer om førstehjelp og livredning. På vinter er vi på isen med skøyter og isfiske. På våren blir det orientering, fuglekasser og alt som har med natur å gjøre! For de eldste er det organisert litt ekstra aktiviteter som klatring, slalom og sykkelturer. Overnattingsturer er inkludert i prisen til alle som ekstra tilbud en gang om våren og en gang om høsten!

 

Hvor holder Villmarksklubben til: Villmarksklubben er alltid ute uansett vær. Vi har to gapahuker med flott beliggenhet som baser for mange av aktivitetene, en ved sjøen og en oppe ved Linlandet/Brattlia. Der har vi også våt skilekområdet med hopp, kuler, buer mm. Enkelte ganger har vi aktiviteter litt lenger unna. Da må barna hentes et annet sted enn på skolen. Noen ganger må planene endres raskt pga været så følg tett med eposten dagen før aktiviteten. Det blir laget aktivitetskalender med oversikt over hva vi gjør og hvor vi er og evnt hva vi må ha med. Den sendes ut på mail 3-4 ganger i skoleåret. (Blir også tilgjengelig på  www vul.no).

 

Hvem er ledere: Vi har en voksen hovedleder pr gruppe + 1-2 ungdommer fra Vollen ungdomsskole som medhjelpere.

Vår hovedleder er Sanna Antell. Hun har bakgrunn fra idrettshøyskolen med idrettspsykologi. Hun er utøver og instruktør innen Aikido. Jobber for skiskolen og som turleder for DNT. Tidligere orienteringsløper på finsk, nasjonalt nivå.

 

 

 

 

 

Vollen Ungdomslag

Kontakt

Login min idrett

SportsAdmin logo
Glemt brukernavn/passord?