VULAkademiet

-Følg med oss på facebook under «Vulakademiet» 🙂

 

Har du lyst å utvikle dine fotballferdigheter?

Vi har som målsetting å skape en arena for individuell utvikling av egne ferdigheter og egenskaper gjennom variert fotballtrening gjennom hele året.

VULAkademiet har tidligere hatt godt samarbeid mellom Coerver & Fotballprogresjon Norge om et profesjonelt fotballtilbud til de som ønsker ekstra fotballtrening etter skoletid.

Det som har vært viktig for oss er å fortsatt levere våre spillere et godt tilbud som er tilpasset de som ønsker en profesjonell oppfølgning og utvikling av egne ferdigheter og egenskaper.

 Vi kan med stor glede meddele at vi har fått ansatt en hovedtrener med sportslig ansvar som heter Michael Frank. Han har en UEFA A-lisens som trener.  Michael har en bred erfaring blant annet fra 1.div. Moss FK Toppspillerutvikler 2006, Superliga Brøndby IF ITU trener 2007/08,   assistenttrener for U21 laget 2007/08, 1.div. Follo FK Assistenttrener 2010, 2.div. Hovedtrener Follo FK 2012, 2.div. Hovedtrener Moss FK des.2012/juli 2013.

 Vi har over tid bygget opp et bra team i akademiet som selvfølgelig vil bidra for at suksessen fortsetter.

 Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet ikke er et SFO tilbud og det fordrer at de som melder seg på er motivert til å delta på et strukturert opplegg der det stilles krav til hver enkelt. Selvfølgelig ut fra et ferdighetsnivå til hver enkelt, derfor oppfordrer vil foreldre til å snakke med barna i forkant. For nye utøvere anbefaler vi at foreldre gjør seg kjent med anlegget og trener/støtteapparat, samt gjerne kanskje bruker litt tid på å se hvordan den enkelte tilpasser seg.

Treningstilbudet er et tillegg til lag-treninger i egen klubb.

Vulakademiet følger Asker kommune sin skolerute; https://www.asker.kommune.no/Skole-og-utdanning/Skolerute/

Ta kontakt angående påmelding & ledige plasser:  fotball@vulakademiet.no

VULAkademiet er en del av Vollen Ungdomslag. Følg med oss på facebook 😉

Vollen Ungdomslag

Kontakt