Til spillere og foreldre på VULAkademiet sesongen 2015/2016.

Til spillere og foreldre på VULAkademiet sesongen 2015/2016.

Som de fleste av dere er kjent med hadde vi gjennom fjorårets sesong en avtale med Fotballprogresjon Norge(FPN) om det sportslige innhold på akademiet, samt at de stilte med et knippe trenere. I forbindelse med oppstart av høstens sesong har vi hatt en god og tett dialog om kapasitet fra FPN, og basert på meldinger om noe kapasitetsbegrensninger har Lilja sammen med styret vurdert ulike løsninger. Nå har vi fått en endelig beskjed om at FPN ikke klarer å stille trenere og heller ikke kjøre tidligere PT tilbudet i Vollen. Det som har vært viktig for oss er å fortsatt levere våre spillere et godt tilbud som er tilpasset de som ønsker en profesjonell oppfølgning og utvikling av egne ferdigheter og egenskaper.

Det er derfor vi med stor glede kan meddele at vi har fått ansatt en hovedtrener med sportslig ansvar som heter Michael Frank. Han er  57 år og er bosatt i Ski. Han har en UEFA B-lisens som trener og er i gang med A-lisens.  Michael har en bred erfaring blant annet fra 1.div. Moss FK Toppspillerutvikler 2006, Superliga Brøndby IF ITU trener 2007/08,   assistenttrener for U21 laget 2007/08, 1.div. Follo FK Assistenttrener 2010, 2.div. Hovedtrener Follo FK 2012, 2.div. Hovedtrener Moss FK des.2012/juli 2013.

Vi har over tid bygget opp et bra team i akademiet som selvfølgelig vil bidra for at suksessen fortsetter. Med denne forsterkningen er vi sikker på at vi vil tiltrekke oss ytterligere trener- og ass trener kompetanse, som igjen kan føre til en potensiell utvidelse av tilbudet. Vi er allerede i dialog om et modulbasert fredags tilbud i tillegg til junior og seniorakademiet. Dette var det stor interesse for i fjor. Mer info kommer så snart rammer og opplegg er lagt.

Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet ikke er et SFO tilbud og det fordrer at de som melder seg på er motivert til å delta på et strukturert opplegg der det stilles krav til hver enkelt. Selvfølgelig ut fra et ferdighetsnivå til hver enkelt, derfor oppfordrer vil foreldre til å snakke med barna i forkant. For nye utøvere anbefaler vi at foreldre gjør seg kjent med anlegget og trener/støtteapparat, samt gjerne kanskje bruker litt tid på å se hvordan den enkelte tilpasser seg.

NB Tirsdag 1 sept kl 18 vil det være et foreldremøte på klubbhuset. Der vil Michael presentere seg, samt at Lilja og styret vil benytte anledningen å gi informasjon om årets sesong. Det vil bli mulighet til å komme med innspill og stille spørsmål, derfor håper vi at mange foreldre tar turen innom.

Vi oppfordrer alle foreldre til å bli kjent med hjemmesiden vår http://www.vul.no/vulakademiet/ så blir nå fortløpende oppdatert med informasjon , samt følge med på vår Facebook side VULAkademiet der Lilja ofte har bilder fra økter på banen til inspirasjon.

Når vi i tillegg kan melde om en splitter ny bane og gode værmeldinger i neste uke lover dette godt.

-Første treningsdag hos senior blir onsdag 19/8 kl 15.00 for de som trener onsdager/2 dager. Klubbhuset åpner kl. 14.00 onsdag & mandag.

-Første treningsdag hos junior blir torsdag 20/8 kl 15.00 for de som trener torsdager/2 dager. Klubbhuset åpner kl. 13.30 torsdag & kl.12.30 tirsdag.

På vegne av VULAkademiet

Trackback from your site.

Leave a comment

Vollen Ungdomslag

Kontakt